Kilometervergoeding

Reiskostenvergoeding berekenen

In 2012 waren er voorstellen om de belastingvrijstelling van de kilometervergoeding af te schaffen. U zou dan voor uw reiskostenvergoeding voor woon- werkverkeer wel belasting moeten gaan betalen. Hierop is onderstaand artikel gebaseerd. Dit plan is echter weer vervallen door het kabinet Rutte II. Onderstaand artikel is derhalve verouderd. Vind op deze website meer informatie over reiskostenvergoeding. Of kijk voor meer complete en actuele informatie op de website Reiskostenvergoedingberekenen.nl.

Het Rijk stopt met de belastingvrijstelling van de reiskostenvergoeding. Werknemers zullen er hierdoor fors op achteruit gaan. De ANWB schat dat u er maar liefst euro 50 tot euro 100 op verliest, en dat maand in maand uit. De ANWB vindt het oneerlijk dat de forenzen een groot deel van de bezuinigingen moeten gaan betalen.

Wilt u de gevolgen van de nieuwe bezuinigingen weten voor uw reiskostenvergoeding? Uw reiskosten van woon- werkverkeer kunnen niet meer onbelast worden vergoed. Dit geldt zowel voor eigen vervoer (auto) als openbaar vervoer. U kunt hier berekenen wat dit betekent voor uw reiskostenvergoeding.

Reiskostencheck

De ANWB heeft een online berekeningsmodule ontwikkeld om alle Nederlanders de mogelijkheid te bieden om te kijken wat de bezuinigingen voor u betekenen. Kijk bij de ReiskostenCheck. Bereken hier hoeveel deze bezuinigingsmaatregel van het kabinet u ongeveer gaat kosten.

Meer weten? Kijk op Reiskostenvergoedingberekenen.nl.

Relevant: reiskosten berekenen, reiskosten berekenen auto, reiskostenvergoeding berekenen, kilometervergoeding berekenen, anwb kilometervergoeding, anwb reiskosten berekenen, reiskostenvergoeding 2012, km vergoeding berekenen, anwb reiskostenvergoeding berekenen, km vergoeding berekenen anwb

Mobiele versie afsluiten